belly-body-calories-diet-42069

TFM Cabine

Deze cabines worden verwarmd tot 38 graden en stimuleren de doorbloeding, vetverbranding en voorkomen spierpijn. De oefeningen worden persoonlijk afgestemd op je lichaam, en op de plaatsen waar je graag wilt afslanken. Door de vele mogelijkheden is de cabine ook zeer geschikt wanneer u last heeft van bepaalde blessures en/of lichamelijke klachten.

yoga-1568023_1920

Yoga

Yoga, voeding voor lichaam en geest.
Yoga beoefening is aandacht.
Yoga betekent bewustwording van jezelf, je leert jezelf van binnenuit kennen.
Aandacht naar binnen richten is leren voelen.
De reis van hoofd naar hart!
Yoga beoefen je vanuit respect voor jezelf.
Yoga gaat niet om prestatie, maar om acceptatie van hoe het nu is.
Forceer niets, respecteer je eigen grens en focus op jezelf.

black-and-white-sport-fight-boxer

Detox Coach

Detoxen, een fenomeen van deze tijd of bittere noodzaak? Steeds meer mensen krijgen te maken met toxificatie door o.a. belastende voeding, straling en stress waar zij dagelijks aan worden blootgesteld.
Dit maakt dat het reinigen van het lichaam van deze toxines in feite steeds meer een bittere noodzaak vormt. Men wil zich graag weer vitaal en fit voelen en met een heldere geest de wereld inkijken.

pexels-photo-935870

Groepslessen

Bij de Matlessen wordt het hele lichaam getraind zonder apparatuur. De oefeningen zijn gericht op lenigheid, kracht, coördinatie en ademhaling. Ook de dieper gelegen spieren worden geactiveerd en sterker gemaakt. We bewegen met vloeiende overgangen door een serie Pilatesoefeningen. Na de les voel je je langer, sterker en bruis je van energie.

pexels-photo-167964

Individueel 

Iedere sessie aangepast op jouw lijf, conditie, specifieke aandachtspunten en doelstellingen – dat is Privé Training. We werken met alle Pilatesapparatuur en elke sessie is op jouw lijf geschreven. Ook duo trainingen (met 2 personen) zijn mogelijk.
Privé Trainingen zijn op afspraak.

imageedit_2_2158649854

Pilates

Pilates is een bewegingsmethode die bestaat uit oefeningen uitgevoerd op een mat of met behulp van special ontwikkelde oefenapparatuur oa de Reformer.
De Pilates methode is erop gericht het hele lichaam te stretchen, versterken en in balans brengen. Pilates is een echte workout die lichaam en geest verenigd en een gestroomlijnd uiterlijk creëert met sterke en strakke buikspieren, soepele lenige spieren en een mooie houding.

Contact

van Beverwijkstraat 26, Bergeijk
+31 6 53965909
Pilatiq@gmail.com

Over PilatiQ

PilatiQ is exclusief gespecialiseerd in de originele Pilates methode.
In de studio staat persoonlijke aandacht voorop.

Kleine groepslessen op de Mat, Duet of Privé Trainingen met Pilates apparatuur oa de Reformer. Zwangerschaps Pilates, Yoga lessen en lessen in de TFM cabine.

Social Media

A website made by FirstChoice Webdesign.